Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling

Asiatisk inspireret avocadomad med kylling er en nyt og friskt forslag til en avocadomad. De er fyldt med smag og er et sundt og lækkert måltid. Servér dem til frokost for dine gæster, de skal nok blive rigtig imponeret.

Alle som kender mig ved, at jeg elsker avocado helt vildt højt! Derfor har jeg lavet et nyt spin på en avocadomad, nemlig en asiatisk inspireret avocadomad med kylling. Kyllingen er vendt i en lækker marinade, som er lavet af ingefær, chili, soyasauce og limesaft. Det giver kyllingen et ekstra spark og komplementerer den “fede” avocado rigtig godt. Madderne er toppet med ristede sesamfrø og koriander, som er prikket over i’et.

Disse madder er super sunde, og passer godt til frokost eller som en let aftensmad. De er nemlig super nemme at lave.

Igen har jeg brugt lækre kyllingefileter fra De 5 Gaarde – nemlig Frijsenborg Herregårdskylling. Som altid, kan det købes hos COOP.

Jeg håber alle avocado-elskere er lige så klar på en ny avocadomad, som jeg er. Jeg synes i hvert fald, at i skal give den et forsøg. Jeg er ret sikker på, at i ikke kommer til at fortryde det.

Hvis du elsker asiatisk mad, skal du også prøve mine opskrifter på marinerede satay kyllingespyd med peanutsauce og asiatisk salat med kylling og squashnudler.