Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling

Asiatisk salat med kylling og squashnudler er en frisk og sund salat fyldt med smag. Den kan spises med god samvittighed til både frokost og aftensmad.

Som jeg før har nævnt, er det asiatiske køkken et af mine favorit køkkener. Det er simpelthen bare så lækkert, og det er også nemt at lave forholdsvist sunde asiatiske retter. Så det er det jeg har kastet mig ud i.

Jeg har derfor været i køkkenet og lave endnu en asiatisk ret til Jer, med kylling. Jeg elsker kylling og det er uden tvivl det kød jeg spiser mest (også inden mit samarbejde). Derfor sætter jeg stor pris på, at kyllingen er af god kvalitet og at kyllingerne har haft god plads og frisk luft. De krav lever Frijsenborg Herregårdskylling op til og det er derfor også en af grundene til, at jeg er så glad for mit samarbejde med dem.

Som nævnt lyder opskriften i dag, på en frisk og sprød asiatisk salat med kylling og squashnudler og pulled chicken. Hvis jeg selv skal sige det blev den her salat MEGET vellykket og smagte skide godt. Udover det er den fyldt med gode sager som er godt for krop og sind.

Prøv også: Thai suppe med kylling og kokosmælk