Asiatisk inspireret avocadomad med kylling

Asiatisk inspireret avocadomad med kylling

Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling

Asiatisk inspireret avocadomad med kylling er en nyt og friskt forslag til en avocadomad. De er fyldt med smag og er et sundt og lækkert måltid. Servér dem til frokost for dine gæster, de skal nok blive rigtig imponeret.

Alle som kender mig ved, at jeg elsker avocado helt vildt højt! Derfor har jeg lavet et nyt spin på en avocadomad, nemlig en asiatisk inspireret avocadomad med kylling. Kyllingen er vendt i en lækker marinade, som er lavet af ingefær, chili, soyasauce og limesaft. Det giver kyllingen et ekstra spark og komplementerer den “fede” avocado rigtig godt. Madderne er toppet med ristede sesamfrø og koriander, som er prikket over i’et.

Disse madder er super sunde, og passer godt til frokost eller som en let aftensmad. De er nemlig super nemme at lave.

Igen har jeg brugt lækre kyllingefileter fra De 5 Gaarde – nemlig Frijsenborg Herregårdskylling. Som altid, kan det købes hos COOP.

Jeg håber alle avocado-elskere er lige så klar på en ny avocadomad, som jeg er. Jeg synes i hvert fald, at i skal give den et forsøg. Jeg er ret sikker på, at i ikke kommer til at fortryde det.

Hvis du elsker asiatisk mad, skal du også prøve mine opskrifter på marinerede satay kyllingespyd med peanutsauce og asiatisk salat med kylling og squashnudler.

Ingredienser

  • 2 skiver rugbrød
  • 1 kyllingebryst – Frijsenborg Herregårdskylling (De 5 Gaarde)
  • Saften fra ½ lime
  • 4 spsk. soya sauce
  • 1 tsk. hakket ingefær
  • 1/2 tsk. hakket frisk chili (Hvis man er til det stærke)
  • 1 avocado
  • Ristede sesamfrø
  • Koriander

Fremgangsmåde

  1. Kog kyllingebrystet i ca. 25 min. Træk herefter kødet fra hinanden med to gafler.
  2. Hak chili og ingefær grundigt.
  3. Bland soyasauce, limesaft, ingefær og chili sammen. Hæld marinaden udover dit ”pulled chicken” og lade det suge smag i minimum 5 min.
  4. Rist rugbrødet til det er sprødt.
  5. Skær avocado ud og kom det på det sprøde rugbrød.
  6. Kom herefter kyllingen med marinaden ovenpå.
  7. Top med koriander, sesamfrø og evt. lidt ekstra frisk chili.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 0 / 5. Antal anmeldelser: 0

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 2 madder (1 pers.)
Rating:
0
(0)
Udgivet: marts 13, 2021