Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling

Marinerede satay kyllingespyd med peanutsauce er en klassisk thailandsk ret. Det er let at lave, og smager fantastisk.

Endnu en opskrift fra mig, i samarbejde med De 5 Gaarde. Denne gang på de lækreste og saftigste kyllingespyd fuld af smag. Jeg har marineret kyllingespyddene i soyasauce, ingefær, hvidløg og chili som giver dem et ekstra spark. Hertil lavede jeg en lækker peanutsauce, som spyddene dyppes i.
Marinerede satay kyllingespyd med peanutsauce, er perfekt som en forret.

Når man vil lave lækre og sprøde kyllingespyd, er det meget vigtigt at man køber kyllingebryst som ikke er fyldt med en masse vand. Jeg kan varmt anbefale, at købe kylling uden tilsat vand, f.eks. det jeg selv bruger fra De 5 Gaarde – Nemlig deres Frijsenborg Herregårdskylling. Ellers kan du ende med nogle ærgerlige kyllingespyd, som er mere kogt end de et stegt.

Hvis i er til det asiatiske køkken, skal i prøve dem her! De smager SÅ godt. Yderligere synes jeg også, at i skal prøve min opskrift på asiatisk inspireret avocadomad med kylling og grillet kylling med asiatisk salat.

Husk som tidligere nævnt, at følge mig inde på Instagram. Her deler jeg endnu mere inspiration til mad, og glimt fra min hverdag. Min profil hedder ‘Isabellavlk‘.