Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling

Grillet kylling med asiatisk salat er en lækker ret, som er perfekt til lune sommeraftener.

Som i ved har jeg et samarbejde kørende med De 5 Gaarde, som bl.a. sælger Frijsenborg Herregårdskylling. Deres nye grill produkter er netop kommet i butikkerne, og derfor tænkte jeg, at jeg ville give et bud på en lækker salat man kan spise dertil. De nye grill produkter består af en række udskæringer af kylling, med diverse lækre marinader. Produkterne kan købes i COOPs butikker.

Vi grillede bl.a. deres ”Marrokansk inspireret kylling” og “Hele lår med rosmarin og citron”. Det er simpelthen så dejlig, at de er marineret og klar til at blive smidt på grillen. Så bliver det altså heller ikke nemmere, at holde grill aften. Jeg er sikker på, at dine gæster vil blive meget tilfredse, hvis du serverer grillet kylling med asiatisk salat.

Salaten er som sagt asiatisk inspireret, og smager fantastisk. Den indeholder spinat, avocado, mango, edamamebønner, radiser og en lækker peanutdressing. Hvis du elsker asiatisk mad, må du altså prøve den her salat.

Hvis du er på udkig efter flere asiatiske opskrifter, synes jeg også du skal prøve mine opskrifter på marinerede satay kyllingespyd med peanutsauce, asiatisk inspireret avocadomad med kylling og asiatisk salat med kylling og squashnudler.