Bircher müsli med æble og hindbær er en nem og sund grød som skal stå natten over. Det er en kold grød, med en masse energi og næring i.

Da jeg var i Berlin for et par uger siden, spiste vi en masse lækkert grød. Både kolde og varme. Derfor blev jeg inspireret til, at lave flere opskrifter på grød. Det er nemt og kan gøres virkelig lækkert. En havregrød behøves ikke være kedelig, som man husker den fra da man var barn. Faktisk er grød blevet en af mine favoritter, især og efteråret og vinteren.

Denne opskrift er på en bircher müsli med æble og hindbær. Hvis du ikke kender begrebet bircher müsli, betyder det egentlig bare en grød, som man laver aftenen før, som så er klar til at blive spist morgenen efter. Så bliver konsistensen luftig og cremet. Bircher müsli er ofte lavet på havregryn, mælk, frugt, bær og diverse kerner og frø. Det er altså en sund grød, fyldt med næring som mætter godt.

Hvis du elsker grød, synes jeg også du bør prøve min opskrift på chiagrød med skyr og mango puré. Den er simpelthen også bare helt fantastisk.

Husk som altid, at følg med inde på min instagramprofil ‘Isabellavlk‘.

God søndag.