Chiagrød med skyr og mango puré er en VIRKELIG lækker morgenmad. Den er super sund, nem at lave og smager helt fantastisk.

Chiagrød er simpelthen bare så lækkert! Det kan laves på mange forskellige måder, men det her er en af mine absolut favoritter. Som overskriften siger, er det en chiagrød med skyr og mango puré. Selve chiagrøden er lavet på mandelmælk, hvilket gør den super cremet og lækker. Skyren giver fylde og mango puréen tilføjer en fantastisk syrlighed. Hele herligheden er toppet med granatæblekerner, nektarin, peanutbutter og granola. Alt i alt en skøn kombination.

En anden grund til at jeg elsker chiagrød er, at det giver en rigtig god start på dagen. Dette er bl.a. grundet at chiafrø har et højt indhold af omega-3-fedtsyrer, protein og fiber. Chiafrø er altså super sunde for kroppen. Læs evt. mere om chiafrøs fordele hos Forbrugerrådet Tænk.

Udover at smage godt, er det også super nemt at lave chiagrød OG du imponerer med garanti dine gæster.

Denne portion mætter to personer, men hvis du vil lave en lille anretning som en del af en brunch, vil denne portion kunne bruges til 4 personer.

Hvis du elsker chiagrød, skal du også prøve mine opskrifter på chiagrød med skyr og vanilje og chiagrød med skyr og blåbær.