Chiagrød med skyr og vanilje er en simpel og lækker chiagrød, som alle kan li’. Den er nem at lave og så er den også super sund og indeholder en masse næring.

Chiafrø er fyldt med gode ting, som er godt for din krop. De er bl.a. meget høje på indholdet af omega-3-fedtsyrer, protein og fibre. De kan altså virkelig bidrage med gode ting, til en sund og varieret kost. Du kan læse mere om chiafrøenes fordele hos Forbrugerrådet Tænk.

Jeg elsker at lave chiagrød, da det er en nem og lækker måde at starte dagen på. Frøene skal bare sættes i blød aftenen inden, og så skal de blandes op med skyr og proteinpulver dagen efter. Nemmere bliver det vidst ikke.

Chiagrød med skyr og vanilje kan toppes med hvad som helst, og nedenfor ses et bud på topping som jeg godt kan li’. Kiwi, hindbær, banan, kakaonibs og en sukkerfri sirup. Mmmh.

Jeg viser også hvordan jeg laver banan-blomster, så hvis i vil se det så klik ind på min video. Det er blevet efterspurgt et par gange, så nu tænkte jeg at det var på tid at vise Jer det.

Hvis i er vilde med chiagrød, synes jeg også i skal prøve min opskrift på chiagrød med skyr og blåbær og chiagrød med skyr og mango puré.