Reklame for Møllerup Gods

Bowl med hampe falafler og grønt er en kanon lækker idé, til en sund og nærende aftensmad. Bowlen har de smukkeste farver og smager fantastisk.

Jeg elsker falafler, og især når de er hjemmelavet. De her falafler er lavet med hamp, og blev SÅ gode. Måske tænker du, hvorfor hamp? Hamp har nogle vilde sundhedsfordele og er super gode for kroppen. Hamp er fyldt med protein, fiber, omega 3,6 og 9 og de essentielle aminosyrer. Altså sprængfyldt med gode sager og også super gode for f.eks. veganere. Denne opskrift er i øvrigt også vegansk.

Jeg har brugt både hampemel, afskallede hampefrø og ristede hampefrø til den her opskrift. Alle tingene er fra Møllerup Gods, som har et kæmpe udvalg af produkter med hamp. Jeg synes bestemt i skal tjekke deres sortiment ud, hvis i er interesseret i produkter med hamp. De kan købes både online og i nogle supermarkedet. Ristede hampefrø og hampemel kan fåes i Føtex og Bilka og både ristede og afskallede hampefrø kan fåes i Normal.

Alt i alt er en bowl med hampe falafler og grønt altså super sundt og fyldt med gode sager. Udover falaflerne er de lavet med bl.a. sorte ris, sød kartoffel, rødbedehummus og avocado. PRØV DEM!

Prøv også: Buddha Bowl med sød kartoffel og quinoa