Grissini med rød pesto er en lækker snack og perfekt som en del af et tapasbord.
Endnu en italiensk inspireret opskrift fra mig. Denne gang er det dog bagværk, nemlig hjemmelavet grissini med rød pesto (jeg har brugt den fra Rema 1000). De er virkelig lækre og forsvandt ret hurtigt herhjemme. Jeg har lavet dem med rød pesto, men de kan snildt laves med grøn pesto eller andet lignende, hvis man er mere til det.
De er super nemme og hurtige at lave. Så jeg vil varmt anbefale at lave dem selv, hvis du står og skal bruge grissini til et tapasbord. De smager MEGET bedre end dem man kan købe i supermarkedet, som jeg ofte synes er tørre og kedelige. Denne opskrifter giver dig lidt tungere og mere mættende grissini, som fungerer mere som brød.
De er lækre og gode i sig selv, men smager også skønt med en dip til. Så lav din favorit dip, og servér dem med oliven, ost, pølse og andet godt. Jeg er sikker på du ikke vil fortryde det og at dine gæster vil blive henrykte.
Tjek også mine opskrifter ud på kyllingesalat med tomat og smøreost på sprødt flute og bruschetta med tomat i to former – de er også begge perfekte til et tapasbord.