Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling

Hjemmelavet kyllingesalat på sprødt flute, er et super godt bud på en snack eller en let forret.

Nu er der jo mange som bliver studenter lige nu og det fejres med studentergilder og studenterkørsel med en masse lækkert mad. Derfor har jeg lavet en opskrift, som er perfekt til det formål. Nemlig sprøde skiver flute med kyllingesalat. Kyllingesalaten er lavet af revet kylling, frisk tomat, soltørrede tomater, smøreost, løg, citronsaft og purløg.

Opskriften er super simpel og nem at lave, hvilket jo er rigtig rart, hvis man skal lave mad i større mængder. Det kan nemlig hurtigt blive et stort projekt, at lave mad til et studentergilde eller studenterkørsel.

Hjemmelavet kyllingesalat på sprødt flute passer også godt til sommerens fester, som en forret, snack eller som en del af en grill-menu.

Igen har jeg brugt Frijsenborg Herregårdskylling, som i kender rigtig godt efterhånden. Hvis i vil vide mere om kyllingernes forhold og andet kan i læse mere på deres hjemmeside.

Hvis i mangler inspiration til andet, man kan servere til et større arrangement så prøv mine opskrifter på aubergine sliders med pulled chicken og bruschetta med tomat i to former. Begge opskrifter er nemlig, også godt egnet til dette.

Jeg håber at i har lyst til at prøve opskriften og at det bliver en succes.