Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Hjemmelavet poke bowl med teriyaki kylling er en VILDT lækker og nem aftensmad. Den er fuld af smag og er lavet med skønne råvarer.

Måske har i hørt om det meget populære koncept ‘poke bowls’. Hvis ikke, så er det de lækreste hawaiianske bowls fyldt med gode sager. Oprindeligt er de lavet med rå fisk, som man kender fra sushi, og jeg har faktisk delt en opskrift på hjemmelavet poke bowl med rå laks på bloggen tidligere. Dog er denne opskrift lavet med kylling, som også blev en kæmpe succes.

Kyllingen er vendt i den lækreste marinade, som består af teriyaki sauce, sød chili sauce, soyasauce og limesaft. Udover det er bowlen fyldt med ris, avocado, agurk, gulerod, rødt spidskål, mango, forårsløg og chili. Den er udover det toppet med koriander og ristede sesamfrø. Ved siden af har jeg lavet en lækker dressing på soyasauce, lime og ingefær.
Alt i alt er det en bowl fyldt med smag! MUMS!

Endnu engang har jeg brugt skønt Frijsenborg Herregårdskylling. Hvis du ikke allerede kender det, så kan du læse mere på deres hjemmeside. Det er dansk kylling i bedste kvalitet.

Jeg håber du blev inspireret til, at afprøve en hjemmelavet poke bowl med teriyaki kylling – jeg er sikker på, at du ikke vil blive skuffet.