Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.

Hokkaido græskarsuppe med kokosmælk

Hokkaido græskarsuppe med kokosmælk

Hokkaido græskarsuppe med kokosmælk er min absolut yndlingssuppe. Den er cremet og smagfuld og passer perfekt til efteråret og vinteren.

Der findes i mit hoved ikke noget bedre end dejlige varme retter i efteråret. Retter som varmer hele kroppen, når man spiser dem. Jeg elsker græskar, og specielt hokkaido græskar. Det kan bruges til så mange ting og smager altså bare fantastisk. Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele opskriften på den bedste græskarsuppe i verden. Nemlig denne hokkaido græskarsuppe med kokosmælk.

Suppen er fyldt med smag, grundet hvidløg, ingefær og diverse lækre krydderier. Udover det er den super cremet grundet kokosmælken. Hvis du vil skære lidt ned på kalorierne i suppen, så tilsæt kun 1/2 dåse kokosmælk og erstat den anden halve af vand. Suppen kan også sagtens laves helt uden kokosmælk, men jeg synes personligt, at det løfter suppen en del.

Jeg plejer at servere suppen med sprøde rugbrødscroutoner og hytteost, som lige giver det sidste touch. Mmmh!

Prøv den! Du vil ikke fortryde det.

Hvis du elsker suppe, skal du også prøve min opskrift på ‘Thai suppe med kylling og kokosmælk‘. Den er også helt fantastisk.

Husk som altid, at følg mig Instagram. Min profil hedder ‘Isabellavlk‘. Her deler jeg lidt ud af min hverdag og ellers en masse inspiration til mad.

Ingredienser

Suppe
  • 1 hokkaido græskar
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 peberfrugter
  • 3 løg
  • 2 fed hvidløg
  • Ingefær efter behov
  • 2 x grøntsagsbouillon terninger
  • Vand (Skal dække indholdet i gryden)
  • Paprika (Efter behov)
  • Sød chili sauce (efter behov)
  • Soya sauce (efter behov)
  • Limesaft (efter behov)
Topping
  • 4 skiver rugbrød
  • Olivenolie
  • Krydderier
  • Hytteost
  • Frisk persille
  • Ristede græskarkerner

Fremgangsmåde

Suppe
  1. Skær hokkaido græskar, peberfrugt og løg ud i tern. Hak derefter hvidløg og ingefær groft.
  2. Svits løg, hvidløg, ingefær og paprika i olie i en gryden.
  3. Herefter tilsættes hokkaido græskar og peberfrugt som svitses i 3 min.
  4. Fyld så gryden med vand så alt er dækket og tilsæt herefter grøntsagsbouillon.
  5. Lad det hele simre i ca. 20 min. Suppen er klar til at blive blendet, når du let kan stikke en gaffel gennem et stykke græskar. Blend indtil suppen er helt glat.
  6. Tilsæt herefter kokosmælk. Til sidst skal suppen smages til med sød chili sauce, soya sauce og limesaft. Lad det hele koge i 5 min. mere og suppen er færdig.
Rugbrødscroutoner
  1. Skær rugbrøden ud i små tern og kom dem på en bageplade. Vend dem herefter i olie og krydderier og bag dem indtil de er gyldne.
  2. Top suppen med rugbrødscroutoner, hytteost, ristede græskarkerner og persille.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 5 / 5. Antal anmeldelser: 6

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 4 pers.
Rating:
5
(6)
Udgivet: marts 13, 2021

Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.