Hokkaido græskarsuppe med kokosmælk er min absolut yndlingssuppe. Den er cremet og smagfuld og passer perfekt til efteråret og vinteren.

Der findes i mit hoved ikke noget bedre end dejlige varme retter i efteråret. Retter som varmer hele kroppen, når man spiser dem. Jeg elsker græskar, og specielt hokkaido græskar. Det kan bruges til så mange ting og smager altså bare fantastisk. Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele opskriften på den bedste græskarsuppe i verden. Nemlig denne hokkaido græskarsuppe med kokosmælk.

Suppen er fyldt med smag, grundet hvidløg, ingefær og diverse lækre krydderier. Udover det er den super cremet grundet kokosmælken. Hvis du vil skære lidt ned på kalorierne i suppen, så tilsæt kun 1/2 dåse kokosmælk og erstat den anden halve af vand. Suppen kan også sagtens laves helt uden kokosmælk, men jeg synes personligt, at det løfter suppen en del.

Jeg plejer at servere suppen med sprøde rugbrødscroutoner og hytteost, som lige giver det sidste touch. Mmmh!

Prøv den! Du vil ikke fortryde det.

Hvis du elsker suppe, skal du også prøve min opskrift på ‘Thai suppe med kylling og kokosmælk‘. Den er også helt fantastisk.

Husk som altid, at følg mig Instagram. Min profil hedder ‘Isabellavlk‘. Her deler jeg lidt ud af min hverdag og ellers en masse inspiration til mad.