Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling

Mexicansk kyllingeburger med hjemmelavet salsa er en SUPER lækker burger fyldt med smag og gode sager. Den er forholdsvis simpel at lave, og vil med garanti imponere dem du serverer den for.

Pulled chicken burgers er en af mine absolut favoritter. Den her lavet med mexicanske krydderier er ingen undtagelse. Pulled chicken er SÅ nemt at lave, smager fantastisk og kan bruges til alverdens ting. Yderligere har jeg lavet en hjemmelavet salsa og ellers er burgeren fyldt med feldsalat, avocado, creme fraiche og koriander.

Servér en mexicansk kyllingeburger med hjemmelavet salsa med almindelige pomfritter eller sweet potato fries. Så har du et måltid i verdensklasse. Perfekt til en aften i weekenden.

Igen er opskriften lavet med lækkert Frijsenborg Herregårdskylling fra De 5 Gaarde. Som altid kan Frijsenborg Herregårdskylling købes i COOPs butikker.

Prøv også min opskrift på en mexicansk kyllingeburger med guacamole og salsa. Den er lavet med kyllingefars, fremfor for pulled chicken. Der kan man altså vælge det man er mest til.

Jeg håber i har haft en dejlig sommer, og har fået nydt det gode vejr mens det har været her. Selvom sommeren ikke har været så lun og solrig som den forrige.

Hav en dejlig dag!