Pasta med kødboller i tomatsovs er en lækker italiensk ret fuld af smag. Blød pasta, saftige kødboller og smagfuld tomatsauce.

Opskriften i dag, er på en fantastisk italiensk ret. Jeg elsker italiensk mad og bare i det hele taget det italienske køkken. De bruger så mange lækre råvarer, som f.eks. tomat, basilikum og hvidløg.

Pasta med kødboller i tomatsovs minder mig om filmen ‘Lady og Vagabonden’. Da jeg spiste denne ret kunne jeg næsten høre en italiensk mand synge og spille violin, og se de rødternede duge for mig. Jeg er også sikker på at denne ret passer rigtig godt, til en romantisk date med et godt glas rødvin.

Jeg har brugt både pasta, tomatsovs og olivenolie fra Det Italienske Køkken (reklame), de har SÅ mange skønne produkter. Tjek dem ud hvis du er til italiensk mad, det vil lige opgradere dine retter en smule. Yderligere gør det også madlavningen en del nemmere, da de f.eks. har en skøn tomatsovs du kan bruge til din ret.

Hvis du vil fuldende din italienske aften, kan du også lave min opskrift på lækre sprøde bruschetta med tomat. De er perfekte som en forret inden pastaen. OG så er der vidst ikke andet for end at gå i gang med madlavningen.

God fornøjelse.