Speltsalat med granatæble og fetaost er en skøn salat, som passer godt til arabisk inspireret mad. Den er mættende og bare super lækker.

Jeg elsker at lave lækre og mættende salater, som alternativ til ris/pasta/kartofler, eller bare som en måltidssalat. Jeg tænkte derfor, at jeg ville dele opskriften på denne salat med Jer.

Speltsalaten er lavet med tomat, rødløg, granatæble, fetaost og persille. Hertil har jeg lavet en lækker og syrlig dressing på olie, citron, hvidløg, salt og peber. Mmmh. Denne dressing er faktisk min yndlings dressing! Den er let at lave, den er sund og så kan den få ALLE salater til at smage godt.

Prøv at lav min speltsalat med granatæble og fetaost sammen med hjemmelavede naanbrød og haydari. Dertil kan du også lave nogle simple kyllingespyd. Så har du et arabisk inspireret festmåltid i en anden liga. Mums det er lækkert. Arabisk mad har så meget smag i sig, og de bruger så mange lækre krydderier og krydderurter. Det er faktisk også et køkken, jeg gerne vil udforske endnu mere. Så hold øje med flere opskrifter i denne kategori.

Husk at følge med inde på min instagramprofil ved navn ‘Isabellavlk‘. Her deler endnu mere mad og lidt glimt fra mit liv.