Reklame for Hälsans Kök

Vegetarburger med avocado- og ærtedip er en super lækker og mættende burger. De veganske burgere er fra Hälsans Kök og er så gode!

Jeg har indgået endnu et samarbejde med Hälsans Kök, da jeg synes deres produkter er VIRKELIG lækre. Denne gang er fokus selvfølgelig på nogle andre produkter end sidst.
Jeg er nemlig blevet udfordret til, at spise udelukkende vegetarisk en hel uge. Jeg har normalt ikke så svært ved at holde mig fra, at spise for meget kød – men nu bliver det bare endnu nemmere med deres lækre produkter.

Den første opskrift og ret jeg har lavet er med deres veganske burgere, som er super lækre og har et højt indhold af protein. Opskriften lyder på en vegetarburger med avocado- og ærtedip, som blev en stor succes. Udover veganske burgere og avocado- ærtedip er burgeren også fyldt med feldsalat, tomat, mayo og en skive ost. Alt i alt en super lækker og smagfuld burger.
Hvis du vil have endnu en opskrift på en vegetarisk burger, har jeg en mere her på bloggen.

Min uge med vegetarisk mad starter altså virkelig godt. Opskrifterne vil komme løbende gennem den næste måned, så stay tuned. Måske skal du selv forsøge dig med en vegetarisk uge?