Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.

Veganske nuggets med to slags dip

Veganske nuggets med to slags dip

Reklame for Hälsans Kök

Veganske nuggets med to slags dip er en super nem og lækker ret. De veganske nuggets er fra Hälsans Kök og smager virkelig godt.

Så blev det tid til at dele endnu en opskrift fra min vegetariske uge i samarbejde med Hälsans Kök. Denne gang er opskriften en smule mere simpel, da de veganske nuggets udgør en lækker ret i sig selv. Jeg har derfor lavet to slags dressing til at dyppe dem i. Den ene er en dressing med persille og hvidløg og den anden er en dressing med peberfrugt og røget paprika. Begge er super lækre og fulde af smag.

Veganske nuggets med to slags dip fungerer godt som en snack, eller som en del af aftensmaden. Servér dem evt. med en grøn salat eller lignende. De nemlig super gode sammen med noget friskt.

Hvis du er glad for vegetariske alternativer, synes jeg også, at du skal tjekke min opskrift ud på vegetarburger med avocado- og ærtedip og sandwich med vegetariske schnitzler (link kommer). Det var de to første retter jeg lavede under min vegetariske uge. Yderligere har jeg før kørt et samarbejde med Hälsans Kök og lavet flere lækre opskrifter med deres produkter. Så der er lidt at vælge imellem, hvis du godt kunne tænke dig flere vegetariske opskrifter.

Ingredienser

  • 1 pakke veganske nuggets fra Hälsans Kök
Persille-dressing
  • 1 dl creme fraiche (brug neutral soya yoghurt, hvis den skal være vegansk)
  • 1 håndfuld persille
  • 1 fed hvidløg
  • Saften fra 1/4 citron
  • Salt
  • Peber
Paprika-dressing
  • 1 dl creme fraiche (brug neutral soya yoghurt, hvis den skal være vegansk)
  • 1/2 rød peberfrugt
  • 1 tsk. røget paprika
  • Saften fra 1/4 citron
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Blend persille, citronsaft, hvidløg og creme fraiche grundigt. Smag til med salt og peber.
  2. Snit peberfrugten i små stykker og steg det på en pande i lidt olie og røget paprika. Peberfrugten er færdig når den er blevet blød, at stikke igennem. Lad det køle, i køleskabet. Når peberfrugten er helt kølet ned, blendes det med creme fraiche og citron. Smag til med salt og peber.
  3. Lun de veganske nuggets på panden i lidt olie eller i ovnen. Brug anvisningen på pakken.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 0 / 5. Antal anmeldelser: 0

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 16 stk.
Rating:
0
(0)
Udgivet: marts 13, 2021

Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.