Spar 1153 kr. på HelloFresh!

Nyd lækre måltider nemt. Brug min rabatkode!

Asiatisk quinoasalat med edamame og kylling

Asiatisk quinoasalat med edamame og kylling

Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Asiatisk quinoasalat med edamame og kylling er en super lækker og mættende salat. Den smager fantastisk og er super sund.

Endnu en asiatisk inspireret opskrift fra mig. I kan nok efterhånden se, at det er et køkken jeg elsker, at eksperimentere rundt i.
Denne gang faldt valget på en asiatisk quinoasalat med edamame og kylling. Salaten fungerer som et helt måltid, og man behøves ikke lave andet ved siden af. Quinoaen og kylling gør at den mætter godt.
Salaten er udover quinoa og kylling fyldt med edamamebønner, tomat, rødløg, forårsløg, hvidløg, limesaft, koriander og sesamfrø.

Denne salat er også perfekt til madpakken. Den bliver ikke sjasket eller kedelig efter, at have ligget i tasken og egner sig derfor rigtig godt som madpakke. Jeg har fået et par efterspørgsler på flere opskrifter, som er gode til madpakken. Her er den første og jeg lover, at der skal nok komme flere af dem.

Endnu engang er det en opskrift i samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling. Kyllingen er lavet som pulled chicken og er vendt i sød chili sauce og soyasauce.

Hvis elsker salater synes jeg også, at i skal prøve mine opskrifter på speltsalat med granatæble og fetaost og sund pastasalat med grillet kylling.

 

Ingredienser

Fremgangsmåde

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 0 / 5. Antal anmeldelser: 0

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rating:
0
(0)
Udgivet: marts 13, 2021

Spar 1153 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt. Brug min rabatkode!