Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.

Asiatisk quinoasalat med edamame og kylling

Asiatisk quinoasalat med edamame og kylling

Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Asiatisk quinoasalat med edamame og kylling er en super lækker og mættende salat. Den smager fantastisk og er super sund.

Endnu en asiatisk inspireret opskrift fra mig. I kan nok efterhånden se, at det er et køkken jeg elsker, at eksperimentere rundt i.
Denne gang faldt valget på en asiatisk quinoasalat med edamame og kylling. Salaten fungerer som et helt måltid, og man behøves ikke lave andet ved siden af. Quinoaen og kylling gør at den mætter godt.
Salaten er udover quinoa og kylling fyldt med edamamebønner, tomat, rødløg, forårsløg, hvidløg, limesaft, koriander og sesamfrø.

Denne salat er også perfekt til madpakken. Den bliver ikke sjasket eller kedelig efter, at have ligget i tasken og egner sig derfor rigtig godt som madpakke. Jeg har fået et par efterspørgsler på flere opskrifter, som er gode til madpakken. Her er den første og jeg lover, at der skal nok komme flere af dem.

Endnu engang er det en opskrift i samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling. Kyllingen er lavet som pulled chicken og er vendt i sød chili sauce og soyasauce.

Hvis elsker salater synes jeg også, at i skal prøve mine opskrifter på speltsalat med granatæble og fetaost og sund pastasalat med grillet kylling.

Ingredienser

  • 280 g kylling – Frijsenborg Herregårdskylling
  • 2 dl quinoa
  • 250 g edamame bønner (pillede)
  • 3 forårsløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 rødløg
  • 250 g små tomater
  • 1 håndfuld koriander
  • Saften fra 1 lime
  • 1 spsk. sød chili sauce
  • 1 spsk. soyasauce
  • 1 spsk. sesamfrø
  • Salt

Fremgangsmåde

  1. Kog quinoaen efter anvisningen på pakken med en knivspids salt. Lad det køle en smule ned inden det bruges til salaten.
  2. Kog kyllingebrystet i ca. 25 min. Træk herefter kødet fra hinanden med to gafler.
  3. Mens ovenstående koger kan forårsløg, rødløg og hvidløg hakkes. Yderligere kan tomaterne halveres.
  4. Steg det revede kylling i en smule olie på en pande. Kom herefter sød chili sauce og soyasauce over kyllingen. Til sidst tilsættes halvdelen af sesamfrøene. Lad det hele stege i 2-3 min.
  5. Bland quinoa, edamamebønner, tomat, rødløg, hvidløg, forårsløg og limesaft grundigt i en stor skål. Smag salaten til med salt. Top salaten med det lune kylling, koriander og sesamfrø.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 0 / 5. Antal anmeldelser: 0

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 2 pers.
Rating:
0
(0)
Udgivet: marts 13, 2021

Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.