Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.

Bagt hokkaido med kylling

Bagt hokkaido med kylling

Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Bagt hokkaido med kylling er en super lækker idé til aftensmaden. Lav en frisk salat til og så har du en sund og nærende aftensmad.

Jeg elsker hokkaido græskar så jeg er så glad for, at årstiden for dem er kommet igen. Hokkaido græskar kan bruges til SÅ mange lækre ting, som f.eks. hokkaido græskarsuppe, hokkaido fritter og hokkaido puré. Listen er lang, og derfor tænkte jeg at det var på tide, at jeg delte en opskrift mere med hokkaido.

Denne gang har jeg taget bagt hokkaido til next level, og lavet fyldt bagt hokkaido. Fyldet består af revet kylling, fetaost, løg, hvidløg og krydderier. Yderligere er de toppet med mynte, granatæblekerner, sesamfrø og tahin-dressing. En super lækker kombination, hvis du spørger mig.

Bagt hokkaido med kylling er perfekt sammen med en frisk salat og lidt naanbrød med haydari. Så har du en lækker, sund og mættende aftensmad fuld af smag som jeg er sikker på, at dine gæster bliver meget begejstret over.

Endnu engang er opskriften lavet med Frijsenborg Herregårdskylling. Men det ved i vidst godt, efterhånden.

Jeg håber at i blev inspireret til, at afprøve opskriften. Jeg lover Jer, at i ikke kommer til at fortryde det.

Ingredienser

Fyldt hokkaido
  • 1 hokkaido
  • 2 kyllingefileter – Frijsenborg Herregårdskylling
  • 1 spsk. paprika
  • 1/2 løg
  • 1 hvidløg
  • 100 g fetaost
  • 1/2 granatæble
  • 1 håndfuld mynte
  • 2 tsk. sesamfrø (Rist dem gerne på panden)
Dressing
  • 3 spsk. tahin
  • Saften fra 1/2 citron
  • 1 fed hvidløg
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Skyld hokkaido græskaret grundigt og skær det i 4 kvarte stykker. Skrab indmaden ud. Kom dem på en bageplade, smør dem med olivenolie og drys med salt og peber. Bag dem i ovnen i 25 min. ved 180 grader.
  2. Kog kyllingefileterne i en gryde i ca. 25 min. Træk herefter kødet fra hinanden, med to gafler.
  3. Mens de ovenstående ting tilberedes, kan løg og hvidløg hakkes fint.
  4. Steg løg, hvidløg og paprika af på en varm pande i lidt olivenolie. Kom herefter kyllingen og fetaost på panden og steg det hele i 4 min. Smag til med salt og peber.
  5. Fyld de bagte hokkaido græskar med kyllingefyldet, og bag dem i ovnen i 8 min. ved 180 grader.
  6. Bland tahin, citronsaft, hvidløg, salt og peber til en dressing.
  7. Tag de fyldte hokkaido græskar ud af ovnen og lad dem køle en smule. Hæld en smule dressing over dem og top med granatæble, mynte og sesamfrø.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 0 / 5. Antal anmeldelser: 0

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 4 stk.
Rating:
0
(0)
Udgivet: marts 13, 2021

Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.