Bagte auberginer med granatæble og fetaost er virkelig lækkert som tilbehør til aftensmaden. Disse er arabisk inspireret og er fulde af smag.
Jeg har tidligere nævnt, at jeg elsker arabisk inspireret mad. Derfor kommer der også endnu en arabisk inspireret ret. De passer perfekt sammen med f.eks. kyllingespyd, naanbrød og haydari. Så har du en lækker middag, som også kan serveres for gæster. Denne type mad plejer i hvertfald, at falde i god jord hos dem som besøger mig.
De er toppet med fetaost, mynte, granatæblekerner og ristede mandler. Dette er en super lækker kombination af alle de gode smage. Selve processen i at lave dem er meget nem og hurtig, men de skal have lang tid i ovnen. Så sørg for at gå i gang med, at lave dem en times tid inden de skal være klar.
Sørg for at auberginerne får godt med olivenolie, og at det render godt ned i rillerne du snitter. Ellers kan du risikere, at de får en lidt kedelig konsistens. Så jo mere olie, jo bedre.
Jeg håber at du blev inspireret til, at afprøve min opskrift på bagte auberginer med granatæble og fetaost, og ellers vil jeg opfordre dig til at følge med inde på min instragramprofil. Her deler jeg hverdagsglimt og endnu mere inspiration til farverigt hverdagsmad.