efterårssalat med kylling og grønt

Efterårssalat med kylling og grønt

Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Efterårssalat med kylling og grønt er en sund, lækker og mættende salat. Den er let at lave og fyldt med smag.

Efteråret er for alvor kommet og det er begyndt at blive koldere. Jeg tænkte derfor det var et godt tidspunkt, at dele en opskrift på en lækker efterårssalat. Jeg elsker salater, og spiser dem gerne hele året rundt.

Denne salat skriger efterår og består af bl.a. grønkål og søde kartofler. Udover det har jeg selvfølgelig tilføjet Frijsenborg Herregårdskylling. Det gør at salaten mættende og kan spises som et måltid. Salaten er toppet med fetaost, granatæblekerner og en lækker balsamico-dressing. MUMS! Og så er salaten også virkelig nem at lave, så det er bare med at komme igang.

En efterårssalat med kylling og grønt, er perfekt til de travle hverdage hvor maden skal være let og sundt. Det er en god måde at få grøntsager på, uden at gå på kompromis med smag eller mæthed.

Hvis du ønsker inspiration til flere efterårssalater synes jeg også du skal prøve mine opskrifter på sund salat med kylling og granatæble og salat med grønkål og hokkaido græskar. Begge salat er skønne og fyldt med lækre sager.

Husk som altid at følge med inde på min profil på Instagram. Her hedder jeg ‘Isabellavlk‘.

Ingredienser

Salat
  • 280 g kyllingeindefilet – Frijsenborg Herregårdskylling
  • 2 store håndfulde grønkål
  • 2 mellemstore søde kartofler
  • 1/2 granatæble
  • 10 små tomater
  • 4 spsk. fetaost
  • Olivenolie til de søde kartofler og kylling
  • Salt
  • Peber
Dressing
  • 6 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. balsamico
  • 1 fed hvidløg
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Skær de søde kartofler i mundrette stykker. Hæld lidt olivenolie over og drys med salt og peber. Bag de søde kartofler i ovnen ved 200 grader i 30-35 min.
  2. Steg inderfileterne i lidt olie på en pande. Drys med salt og peber.
  3. Snit grønkål og skær tomaterne i halve. Pil granatæblekernerne ud af granatæblet.
  4. Pres hvidløget ud i en skål og bland det med olivenolie, balsamico, salt og peber.
  5. SAnret salaten. Først kommes grønkål på et fad og derefter søde kartofler, tomat og kylling. Fetaen smuldres derefter ud over salat. Til sidst toppes salaten med granatæblekerner og dressingen.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 0 / 5. Antal anmeldelser: 0

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 2 pers.
Rating:
0
(0)
Udgivet: marts 13, 2021