Hjemmelavede tacos med pulled chicken

Hjemmelavede tacos med pulled chicken

Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling

Hjemmelavede tacos med pulled chicken er en fantastisk opskrift, på de lækreste tacos. De er fulde af smag og er virkelig blevet en af mine livretter.

Jeg elsker mexicansk mad og især tacos. Derfor har jeg sammensat en opskrift på tacos med mit yndlingsfyld, nemlig pulled chicken, grønt, ost og salsa. Opskriften indeholder også en opskrift på de bløde tacos. Så hvis du har mod på det, synes jeg bestemt du skal prøve, at lave dem selv. Hvis du ikke har mod på det selv, kan der også købes nogle ganske gode små bløde tacos i Netto. Dem har jeg prøvet et par gange nu, og de smager også godt. Det er dog altid lækkert når noget er hjemmelavet, men det kræver selvfølgelig ekstra tid.

Igen har jeg brugt Frijsenborg Herregårdskylling. Udover at hønsene har det godt, så er kødet heller ikke pumpet med vand. Begge dele er virklige dejligt, og værdsat hos mig. Deres kylling kan virkelig anbefales!

Hvis du elsker mexicansk mad, så prøv også mine opskrifter på mexicanske pandekager med kyllingmexicansk bowl med grillet kylling og mexicansk burger med pulled chicken.

Jeg håber at du blev inspireret til, at afprøve de her super lækre hjemmelavede tacos med pulled chicken.

Ingredienser

Tacos
  • 320 g hvedemel
  • ½ tsk. salt
  • 50 g smør (blødt)
  • 1,5 dl lunken vand
Pulled chicken
  • 450 g kyllingebryst – Jeg brugte den altid gode fra Frijsenborg Herregårdskylling
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk. chili
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
Fyld
  • 1 avocado
  • Revet ost (efter behov)
  • Fetaost (efter behov)
  • 1 håndfuld blandet salat
  • Saften fra 1 lime
  • Chilimayo
Salsa
  • 4 mellemstore tomater
  • ½ løg
  • 1 hvidløg
  • 1 spsk. Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Bland mel og salt grundigt sammen. Kom herefter det bløde smør i skålen og ”ælt” det sammen med hænderne. Tilsæt vand lidt af gangen og ælt grundigt.
  2. Del dejen op i 8 dele og rul dine tacos ud. De skal gerne være tynde og have en diameter på omkring 15 cm. Steg dem på en varm pande, de skal have omkring 1,5 min på hver side.
  3. Kog kyllingebrysterne i ca. 30 min. Træk herefter kødet fra hinanden med to gafler. Steg herefter dit pulled chicken på pande i lidt olie og krydder med paprika, karry, chili, salt og peber.
  4. Hak tomat, løg og hvidløg fint. Bland det hele i en skål med salt, peber og olivenolie.
  5. Klargør og skyld salat, skær avocado ud og klargør fetaost.
  6. Kom blandet salat i bunden af din taco. Herefter kommes pulled chicken, avocado, ost, salsa og fetaost i og til sidst toppes der med en smule chilimayo og saften fra en lime.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 0 / 5. Antal anmeldelser: 0

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 6-8 stk.
Rating:
0
(0)
Udgivet: marts 13, 2021