Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling

Sund mexicansk bowl med grillet kylling er en af mine yndlings bowls. Det er super nemt, at lave og så smager det fantastisk.

Som tidligere nævnt, elsker jeg mexicansk mad – Så i dag kommer endnu en mexicansk opskrift. Denne gang er det på en mexicansk bowl, fyldt med gode ting. Den her er en sundere en af slagsen, med en masse grøntsager, kylling, bønner og dips. Dog elsker jeg også at lave dem med ost, tortillachips og ris – men denne er en opskrift uden.

Jeg har igen brugt Frijsenborg Herregårdskylling fra De 5 Gaarde. Denne gang er det dog, et af deres grill produkter, nemlig deres ’Fajita brystfilet’ – som er perfekt til formålet. Alle deres grill produkter kan købes i butikkerne (COOP) nu, og de har mange forskellige lækre ting. Som nævnt i et tidligere indlæg, består udvalget af forskellige udskæringer med diverse lækre marinader. Prøv dem, de er super lækre og klar til at smides på grillen.

Hvis i leder efter flere mexicanske opskrifter, så prøv også min opskrift på bagt sød kartoffel med mexicansk fyld, mexicansk kyllingeburger med avocado og salsa og hjemmelavede tacos med pulled chicken.

Jeg håber, at i vil afprøve en sund mexicansk bowl med grillet kylling, i jeres eget køkken.