Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Bagt sød kartoffel med mexicansk fyld er en seriøst lækker aftensmad. Opskriften er fuld af smag, og kommer hele smagspaletten rundt. PRØV DEM!

Som tidligere nævnt ELSKER jeg mexicansk mad. Man bruger simpelthen bare de lækreste råvarer i det mexicanske køkken! Derfor tænkte jeg, at det var tid til endnu en mexicansk opskrift. Dem kan man ikke få for mange af, ifølge mig.

Søde kartofler er simpelthen bare så lækre, og kan bruges til så mange ting. Denne gang har jeg bagt dem hele og fyldt dem med krydret kylling, bønner, cheddarost, hjemmelavet salsa, guacamole og creme fraiche. Det blev en virkelig stor succes, og bestemt noget jeg snart skal lave igen.

Igen har jeg brug Frijsenborg Herregårdskylling til opskriften. Som jo altid er en succes. Husk at det kan købes i alle COOP’s butikker.

Hvis du kunne li’ denne opskrift, på bagt sød kartoffel med mexicansk fyld, synes jeg også, at du skal prøve mine opskrifter på mexicanske pandekager med kylling, sund mexicansk bowl med grillet kylling og hjemmelavede tacos med kylling chicken.

Husk som altid at følge med inde på Instagram. Her deler jeg endnu mere mad og små glimt fra min hverdag. Min profil hedder ‘Isabellavlk‘.

Hav en dejlig søndag.