Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling

Hjemmelavede tacos med pulled chicken er en fantastisk opskrift, på de lækreste tacos. De er fulde af smag og er virkelig blevet en af mine livretter.

Jeg elsker mexicansk mad og især tacos. Derfor har jeg sammensat en opskrift på tacos med mit yndlingsfyld, nemlig pulled chicken, grønt, ost og salsa. Opskriften indeholder også en opskrift på de bløde tacos. Så hvis du har mod på det, synes jeg bestemt du skal prøve, at lave dem selv. Hvis du ikke har mod på det selv, kan der også købes nogle ganske gode små bløde tacos i Netto. Dem har jeg prøvet et par gange nu, og de smager også godt. Det er dog altid lækkert når noget er hjemmelavet, men det kræver selvfølgelig ekstra tid.

Igen har jeg brugt Frijsenborg Herregårdskylling. Udover at hønsene har det godt, så er kødet heller ikke pumpet med vand. Begge dele er virklige dejligt, og værdsat hos mig. Deres kylling kan virkelig anbefales!

Hvis du elsker mexicansk mad, så prøv også mine opskrifter på mexicanske pandekager med kylling, mexicansk bowl med grillet kylling og mexicansk burger med pulled chicken.

Jeg håber at du blev inspireret til, at afprøve de her super lækre hjemmelavede tacos med pulled chicken.