Koldhævede boller uden surdej, er simpelthen bare SÅ lækre. De er saftige, sprøde og en smule seje som en god bolle gerne må være.
Efteråret kommer og vejret begynder at blive koldere, og man får mere og mere lyst til at gemme sig indenfor med en kop kaffe og en hjemmelavet bolle. Derfor tænkte jeg at det var ideelt, at komme med en opskrift på boller nu.
Jeg har længe gerne ville lave, den perfekte opskrift på koldhævede boller uden surdej. Jeg har sjælendt en surdej stående, så derfor er det dejligt med et godt alternativ til surdejsboller. Jeg ELSKER nemlig surdejsboller. Men jeg synes faktisk, at disse koldhævede boller blev ligeså gode.
Udover at være lækre, er de også super nemme at lave og kan laves man få ingredienser. Jeg har brugt speltmel, som jeg synes er en af de meltyper, som fungerer aller bedst i boller. Yderligere er de også lavet med hvedemel, havregryn og kerner. De har altså en smule tekstur, hvilket jeg også synes er super lækkert.
Bollerne kan sagtens kommes i fryseren og tages op ved lejlighed. De smager som nybagte efter en lille tur i ovnen. Så sørg for at lave en stor portion, de forsvinder ret hurtigt.
Prøv også: Sund banankage med havregryn og chokolade