Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling
Rød karry med kylling og sød kartoffel er en smagfuld og lækker thailandsk ret. Retten består af bl.a. kylling, grøntsager og en masse krydderier.
Alle som kender mig ved, at hvis jeg sidder med et asiatisk menukort og man kan få karry, så vælger jeg 100 % karry. Det er en af mine yndlingsretter. Jeg er dog ikke til den meget stærke karry, men en lidt mildere en af slagsens.
Derfor tænkte jeg, at jeg hellere måtte få lavet en opskrift på karry til bloggen. Valget faldt på en rød karry med kylling og sød kartoffel.
Det gode ved en hjemmelavet karry er, at man selv kan styre hvor stærk den bliver. Husk at være opmærksom på, at hvis du køber din karrypasta i en asiatisk forretning er de ofte meget stærke og man skal ikke bruge så meget. Dog kan jeg helt klart anbefale at gøre det, da man får meget mere for pengene der. Jeg har dog brugt en rød karry fra Rema 1000 i denne opskrift, som også var ganske god.
Som i nok har gættet er opskriften selvfølgelig lavet med Frijsenborg Herregårdskylling. Hvis i er interesseret i, at høre mere om deres lækre danske kylling, så kan i besøge deres hjemmeside.
Prøv også: Thai suppe med kylling og kokosmælk
2 reaktioner
Super opskrift! Mætter meget
Vi lavede den uden kød, med et godt resultat
Det er jeg glad for at høre – mange tak! 🙂 Jeg kunne godt forestille mig, at den ville være lækker uden kød!