scrambled egg med kylling og bacon

Scrambled eggs med kylling og bacon

Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Scrambled eggs med kylling og bacon er en nem og lækker ret til morgenmad eller brunch. Retten er let at lave og smager skønt.

Alle som kender mig (og følger mig på Instagram), ved at jeg ELSKER brunch. Det er simpelthen så hyggeligt at bruge formiddagen på god mad og godt selskab. Derfor tænkte jeg, at det var på tide med endnu en opskrift til brunch-bordet.
Valget faldt på en opskrift på en luksus version af scrambled eggs. Jeg har nemlig tilføjet lidt ekstra elementer og krydderier. Nøj hvor blev det godt!
Scrambled eggs med kylling og bacon er det perfekte “salte” element i en brunch.
Som billederne viser, serverede jeg retten sammen med frisk frugt, pandekager og croissanter. Men man kan servere den med hvad som helst, eller bare spise den alene som den er.

Jeg har endnu engang brugt Frijsenborg Herregårdskylling. Men det er vidst efterhånden en selvfølge for mig  Hop gerne ind på deres hjemmeside, hvis i vil vide mere om Frijsenborg og deres kyllinger.

Jeg har selvfølgelig flere opskrifter her på bloggen, som er gode til brunch. F.eks. chiagrød med kokosmælk og passionsfrugtsundere bananvafler uden mel og sukker og smoothie bowl med banan og bær. Og der er altså MANGE flere!

Ingredienser

  • 260 g kyllingbryst
  • 6 æg
  • 200 g bacon i skiver
  • 10 små tomater
  • 2 spsk. ketchup
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. stødt chili
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/2 tsk. peber
  • Purløg
  • Olie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingen ud i mundrette stykker. Kom lidt olie på en pande sammen med paprika og stødt chili. Svits krydderierne af i ca. 1 minut og kom derefter kyllingen på panden. Steg kyllingen i 8-10 min. til det er gennemstegt.
  2. Skær tomaterne ud og hak purløg fint.
  3. Når kyllingen er stegt færdig kommes det over på en tallerken og vendes i ketchup. Steg derefter skiverne af bacon på samme pande. Kom det færdigstegte bacon over på en tallerken med køkkenrulle, så fedtet kan dryppe af.
  4. Slå æggene ud i en skål og rør dem godt sammen. Kom så salt og peber i.
  5. Tør panden med baconfedt af med lidt køkkenrulle og brug efterfølgende panden til at stege ægget i. Kom ægge-massen over på panden og lad det tilberede ved lav varme. Sørg for at røre ofte i ægget, så det bliver cremet. Når æggene er “scrambled” kommes kylling og tomat over i panden og det hele vendes sammen. Kom derefter det hele over i en skål sammen med bacon. Top retten med purløg.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 0 / 5. Antal anmeldelser: 0

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 4 pers.
Rating:
0
(0)
Udgivet: marts 13, 2021