Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling
Spaghetti med kødboller af kylling er en super lækker og smagfuld ret. Kødbollerne er lavet af kylling, som giver retten et lækkert twist.
Jeg elsker klassiske italienske retter som lasagne, pizza og spaghetti med kødboller. Jeg har derfor lavet en opskrift på sidstnævnte, men med et lille twist. Kødbollerne er nemlig lavet af kylling istedet for oksekød. De smagte virkelig godt! Så hvis du gerne vil holde dig fra at spise for meget oksekød, er kylling et super godt alternativ i denne ret.
Jeg har selvfølgelig brugt hakket kylling fra Frijsenborg Herregårdskylling.
Spaghetti med kødboller af kylling er en perfekt ret til en kold aften i februar. Den er varm, lækker og fyldt med gode sager. Husk at toppe den med store mængder parmesanost!
Selvom jeg er vild med varme vinterretter, så glæder jeg mig rigtig meget til foråret kommer. Det er altså ved at være tiltrængt efter nogle lange, kolde og grå vintermåneder. Jeg håber foråret byder på en masse solskin, da det er noget jeg VIRKELIG værdsætter. Er jeg den eneste som har det sådan?
Husk som altid at følg mig inde på Instagram. Min profil hedder ‘Isabellavlk‘ og her deler jeg endnu mere mad og glimt fra min hverdag.
Prøv også: One pot pasta med chorizo