Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.

Spaghetti med kødboller af kylling

Spaghetti med kødboller af kylling

Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Spaghetti med kødboller af kylling er en super lækker og smagfuld ret. Kødbollerne er lavet af kylling, som giver retten et lækkert twist.

Jeg elsker klassiske italienske retter som lasagne, pizza og spaghetti med kødboller. Jeg har derfor lavet en opskrift på sidstnævnte, men med et lille twist. Kødbollerne er nemlig lavet af kylling istedet for oksekød. De smagte virkelig godt! Så hvis du gerne vil holde dig fra at spise for meget oksekød, er kylling et super godt alternativ i denne ret.
Jeg har selvfølgelig brugt hakket kylling fra Frijsenborg Herregårdskylling.

Spaghetti med kødboller af kylling er en perfekt ret til en kold aften i februar. Den er varm, lækker og fyldt med gode sager. Husk at toppe den med store mængder parmesanost!

Selvom jeg er vild med varme vinterretter, så glæder jeg mig rigtig meget til foråret kommer. Det er altså ved at være tiltrængt efter nogle lange, kolde og grå vintermåneder. Jeg håber foråret byder på en masse solskin, da det er noget jeg VIRKELIG værdsætter. Er jeg den eneste som har det sådan?

Husk som altid at følg mig inde på Instagram. Min profil hedder ‘Isabellavlk‘ og her deler jeg endnu mere mad og glimt fra min hverdag.

Prøv også: One pot pasta med chorizo

Ingredienser

Tomatsauce
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 3 spsk. tomatpuré
  • 1 løg
  • 2 hvidløg
  • 1 dl vand
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. peber
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • Olivenolie
Kødboller
  • 400 g hakket kylling
  • 1/2 løg
  • 1 hvidløg
  • 1 håndfuld persille
  • 3 spsk. rasp
  • 1 æg
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1/2 spsk. sukker
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/2 tsk. peber
Andet
  • 400 g spaghetti
  • 60 g parmesanost
  • Frisk basilikum til toppen

Fremgangsmåde

  1. Hak løg, hvidløg og basilikum fint. Kom løg og hvidløg i en gryde sammen med en smule olivenolie og svits det af. Kom herefter resten af ingredienserne til saucen ned i samme gryde og lad det simre mens de andre ting laves. Blend evt. saucen inden kødbollerne kommes i.
  2. Hak løg, hvidløg og persille fint og kom det i en skål sammen af resten af ingredienserne til kødbollerne. Rør det hele godt sammen. Kom vand i en gryde, så der er nok til at koge kødbollerne i. Form kødbollerne med en ske i hånden og kog dem i 1 min hvorefter de tages op. Kom de kogte kødboller i tomatsaucen og lad det hele simre i 6-7 min.
  3. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Anret spaghettien på tallerkner og top med frisk basilikum, frisk persille, revet parmesanost og evt. en smule chiliflager.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 0 / 5. Antal anmeldelser: 0

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 4 pers.
Rating:
0
(0)
Udgivet: marts 13, 2021

Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.