Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.

Spinatvafler med kylling og grøntsager

Spinatvafler med kylling og grøntsager

Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling

Spinatvafler med kylling og grøntsager er en frisk og sund ret. Det er en god måde at få grøntsager på, og en ret som de fleste kan li’.

Jeg har ført nævnt at jeg ELSKER vafler, og det er i alle former. Derfor vil jeg i dag dele en opskrift på madvafler, nemlig disse vafler med spinat.

Endnu engang er opskriften lavet med pulled chicken! Det er altså bare helt klart en af mine favoritmåder, at tilberede kylling på. Det bliver så saftigt, smagfuldt og kan bruges til ALT. Udover at spinatvaflerne er fyldt med pulled chicken, har jeg også fyldt dem med en masse grøntsager, granatæblekerner og en syrlig dressing.

Spinatvafler med kylling og grøntsager er altså super sund ret, som kun er lavet med gode ting. Den kan derfor spises med rigtig god samvittighed. Jeg lavede det her hjemme hos min mor og det faldt i rigtig god jord hos hele familien.

Opskriften er endnu engang lavet med Frijsenborg Herregårdskylling. Men det kender i jo efterhånden, en masse til. Hvis i gerne vil læse mere om Frijsenborg Herregårdskylling, kan i tjekke deres hjemmeside ud.

Prøv dem af, jeg er sikker på at i ikke kommer til at fortryde det.

Hvis du elsker alle salgs vafler, bør du også prøve mine opskrifter på sunde bananvafler uden mel og sunde bananvafler med kakao.

Ingredienser

Vafler
  • 2 dl hvedemel
  • 1 dl fuldkornsmel
  • 6 æg
  • 400 g frisk spinat
  • Salt
  • Peber
Fyld
  • 4 stk. kyllingebryst – Frijsenborg Herregårdskylling
  • Paprika
  • Salt
  • Peber
  • 1 pakke tomater
  • 1 peberfrugt
  • 2 håndfulde rucola
  • 1 skalotteløg
  • Kerne fra ½ granatæble
  • 1 håndfuld frisk persille
Dressing
  • 3 spsk. olivenolie
  • Saften fra ½ citron
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Kog kyllingebrysterne i ca. 30 min. Træk herefter kødet fra hinanden med to gafler.
  2. Steg herefter dit pulled chicken på pande i lidt olie, paprika, salt og peber.
  3. Blend æg, spinat, salt og peber grundigt til en flydende masse. Rør herefter hvedemel og fuldkornshvedemel i.
  4. Steg vaflerne i et vaffeljern i lidt kokosolie.
  5. Skær tomat, peberfrugt og skalotteløg i mundrette stykker. Klargør rucola, persille og granatæblekerner.
  6. Bland olivenolie, citron, salt og peber til en dressing.
  7. Sammensæt det hele til en ”sandwich” som på billedet.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 2.8 / 5. Antal anmeldelser: 16

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 4 pers.
Rating:
2.8
(16)
Udgivet: marts 13, 2021

Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.