Sprøde pomfritter med krydderier

Sprøde pomfritter med krydderier

Sprøde pomfritter med krydderier er de lækreste pomfritter jeg har lavet. OG så er de lavet i ovnen. Hvis du elsker pomfritter er du nødt til at prøve denne opskrift.

Jeg ELSKER pomfritter hvis de er lavet ordenligt og ikke bare er færdiglavet fra fryseren. Disse blev helt fantastiske og er faktisk ret nemme at lave. Udover det skal de laves på komfur og i ovnen, så man skal ikke til at have gang i frituren. Det synes jeg personligt er rigtig rart, da der går SÅ meget olie til pomfritter i friture.
OG disse er mindst lige så gode som pomfritter som er friturestegt.

Jeg har krydret dem med salt og røget paprika, som blev virkelig lækkert. Men de kan krydres med hvad som helst. Jeg forestiller mig at de også ville være gode med timian og salt.
Udover det har jeg serveret dem med en urtemayo. Fordi hvad er sprøde pomfritter med krydderier uden mayo?
Jeg planlægger snarets at smide en opskrift op på en hjemmelavet mayo, men der er desværre ikke nogen oppe på bloggen endnu.

Husk som altid at følge med på Instagram. Min profil hedder ‘Isabellavlk‘. Her deler jeg endnu mere mad og lidt glimt fra min hverdag.

Prøv også: Bagt sød kartoffel med mexicansk fyld 

Ingredienser

  • 4 store bagekartofler
  • 6 spsk. rapsolie
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. røget paprika
  • 2 spsk. eddike

Fremgangsmåde

  1. Skær kartoflerne ud i ensartede pomfritter. Kom alle pomfritterne i en gryde med koldt vand og lad dem blive i vandet i 5 min. Skift derefter vandet i gryden ud og tilsæt eddike og salt. Bring gryden i kog og sluk derefter komfuret. Lad pomfritterne blive i gryden og vandet i 5 min. Kom derefter pomfritterne ud på et viskestykke og lad dem køle af i 10 min. Tænd nu ovnen på 200 grader.
  2. Find en stor skål og bland rapsolie, røget paprika og salt sammen i den. Kom herefter pomfritterne i og bland dem godt rundt så alle pomfritterne er svøbt ind i olie og krydderi.
  3. Bag pomfritterne i ovnen ved 190 grader i 30-40 minutter til de er gyldne og sprøde.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 5 / 5. Antal anmeldelser: 2

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 4 pers.
Rating:
5
(2)
Udgivet: marts 13, 2021