Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling
Stegt kylling og grønt med fløde og parmesan er en super lækker og smagfuld ret. Selvom retten er lavet med en smule fløde og parmesanost er den ret let og frisk. Dette er grundet alle grøntsagerne og citronen.
Retten er altså stadig en sommerret, som passer perfekt sammen med et glas køligt hvidvin.
Udover kyllingeoverlår, består retten af kartofler, squash, tomat, soltørrede tomater, spinat, løg og hvidløg. Saucen består af fløde, citronsaft og vand. Retten er krydret med paprika og frisk timian. Så i kan måske godt høre, at det er en ret fuld af god smag.
Jeg elsker retter som denne, som har fået lov til, at trække en masse smag til sig og er fyldt med gode grøntsager. Mmmh! Så trods fløden og osten er det stadig en forholdsvis sund ret. Man skal altså heller ikke være så bange for, en smule fløde.
Til opskriften har jeg igen brugt gode sager fra De 5 Gaarde. Herunder deres Frijsenborg Herregårdskylling (overlår) og deres rapsolie med citron.
Jeg håber at i har lyst til, at prøve stegt kylling med grønt og fløde. Den skal nok blive et hit derhjemme, det er jeg sikker på.
Hvis du kunne lide denne opskrift, synes jeg også du skal prøve min opskrift på kyllingelår i ovn med grøntsager.