Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling

Kyllingelår i ovn med grøntsager og mozzarella er en super lækker og smagfuld ret. Den smager faktisk som en tur til Italien, og det er jo aldrig dårligt. I hvert fald ikke ifølge mig.

Opskriften er lavet med en masse lækre grøntsager, herunder squash, aubergine, svampe og tomat. Smagsgivere til retten er hvidløg, basilikum, paprika, salt og peber. Yderligere er der mozzarella i, som er prikket over i’et i denne opskrift.
Kyllingen blev super saftig og lækker, og retten var et stort hit herhjemme. Jeg serverede den med ris, men den kan også sagtens serveres med pasta eller hvad nu ellers kan li’.
Kyllingelår i ovn med grøntsager, er altså bare altid en god idé.

Igen har jeg brugt Frijsenborg Herregårdskylling, som i måske efterhånden ved, at jeg kører et samarbejde med.

Hvis du elsker italiensk mad, så synes jeg også du skal prøve mine opskrifter på bruschetta med tomat i to former, svamperisotto med squash og parmesanost og pasta med kødboller i tomatsovs. De er alle lækre og autentiske italienske opskrifter.

Ellers vil jeg også lige huske dig på, at hoppe ind og følge mig på Instagram. Her deler jeg endnu mere inspiration til mad, og nogle gange lidt fra min hverdag. Min profil hedder ‘Isabellavlk‘.