Sund squash pizza med kylling

Sund squash pizza med kylling

Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling

Sund squash pizza med kylling er en super simpel og nem ret. Udover det er de kun lavet med gode ingredienser, så de kan spises med god samvittighed.

Så blev det tid til endnu et sundere alternativ. Jeg elsker pizza, men vi ved vidst godt alle, at det ikke er så sundt i for store mængder. Derfor har jeg lavet et sundere spin på en pizza. Nogle vil mene, at det ikke helt kan sættes i kategorien ”pizza”, men jeg synes det er et rigtig godt bud. Godt smager det i hvert fald. Udover det er de SUPER nemme at lave og rigtig sunde. De er helt perfekte til en travl hverdag, hvor man stadig gerne vil have noget sundt og nærende aftensmad. De fungerer også rigtig fint som frokost, og kan også lunes igen hvis de har været på køl.

Squash pizzaerne består af en halv squash, som er udhulet og fyldt med tomatsauce, revet kylling og hytteost.
Jeg har før lavet en opskrift på sund squash pizza, her var den dog lavet med serranoskinke fremfor kylling. Man kan altså bruge lige præcis det fyld man ønsker.

Igen er opskriften lavet med det lækreste Frijsenborg Herregårdskylling.

Prøv dem, du vil ikke fortryde det.

Ingredienser

  • 1 squash
  • 1 kyllingebryst – Frijsenborg Herregårdskylling (De 5 Gaarde)
  • 2 spsk. tomatpuré
  • 1 spsk. olivenolie
  • ½ hvidløg
  • 2,5 spsk. hytteost
  • Salt
  • Peber
  • Oregano
  • Evt. frisk timian

Fremgangsmåde

  1. Kog kyllingebrystet i ca. 25 min. Træk herefter kødet fra hinanden med to gafler.
  2. Tænd ovnen på 180 grader.
  3. Hak hvidløg og bland det med tomatpuré, olie, salt og peber.
  4. Flæk squashen på den lange led, og udhul den for ”kød”.
  5. Smør tomatpuré-blandingen på de udhulede halve squash. Kom herefter kylling, hytteost, salt, oregano og timian på.
  6. Bag dem i 20 minutter og herefter er de klar til servering.
  7. Servér dem evt. med en frisk salat til.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 5 / 5. Antal anmeldelser: 1

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 2 stk. (1 pers.)
Rating:
5
(1)
Udgivet: marts 13, 2021