Tortilla pizza med kylling og ricotta

Tortilla pizza med kylling og ricotta

Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling

Tortilla pizza med kylling og ricotta er en super nem og lækker pizza. Udover kylling og ricotta er den toppet med svampe, spinat, fetaost og frisk mozzarella.

Jeg har før nævnt at jeg elsker pizza! Derfor har jeg lavet endnu en opskrift på pizza, denne gang en meget nem og hurtig en af slagsen. Fyldet afslører at der er tale om en hvid pizza denne gang.

I en travl hverdag har man ikke altid tid til, at lave sin egen dej – her er tortilla pandekager et super nemt alternativ. Udover at være nemt er det også et sundere alternativ, til en almindelig færdiglavet pizzabund. Dog kan du selvfølgelig bruge blandingen af dette fyld, på hvilken som helst bund. Jeg har også en opskrift liggende på en hjemmelavet pizzabund her på bloggen, hvis man nu har lidt mere tid.

Igen har jeg brugt Frijsenborg Herregårdskylling fra De 5 Gaarde og toppet pizzaen med lidt rapsolie med trøffel (også fra De 5 Gaarde) for at gøre den ekstra lækker. Mums en lækker kombination, og hvem elsker ikke trøffel?

Jeg håber du kunne lide min opskrift på tortilla pizza med kylling og ricotta. Hvis du leder efter flere opskrifter på pizza synes jeg også, at du skal tjekke mine opskrifter på hjemmelavet pizza med skinke og grøntsager og sund squash pizza med kylling ud.

Ingredienser

  • 2 brystfileter – Frijsenborg Herregårdskylling (De 5 Gaarde)
  • 4 tortilla pandekager (evt. fuldkorn)
  • ½ pakke brune svampe
  • 2 håndfulde frisk spinat
  • 4 spsk. ricotta
  • 1 pakke frisk mozzarella
  • 100 g fetaost
  • Rapsolie med trøffel – De 5 Gaarde
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Kog kyllingebrysterne i ca. 25 min. Træk herefter kødet fra hinanden med to gafler.
  2. Tænd ovnen på 180 grader.
  3. Skær svampe, mozzarella og fetaost ud. Skyld spinat.
  4. Smør tortilla pandekagerne med ricotta.
  5. Top med spinat, kylling, svampe, mozzarellaost og fetaost.
  6. Hæld en smule rapsolie med trøffel over, samt lidt salt og peber.
  7. Bag i ovnen 10 min. til osten er smeltet og pizzaen er blevet gylden.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 0 / 5. Antal anmeldelser: 0

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 4 pizzaer (2-3 pers.)
Rating:
0
(0)
Udgivet: marts 13, 2021