Chiagrød med vilde blåbær og skyr er en super lækker og sund morgenmad. Til trods for at den er sund, så smager den meget syndigt.

Jeg har tidligere nævnt det, men jeg ELSKER chiagrød. Det er super nemt at lave og giver en rigtig god start på dagen. Yderligere er chiafrø super sunde grundet deres høje indhold af omega-3-fedtsyrer, protein og fiber. Hvis du gerne vil høre lidt mere om chiafrø, kan du læse mere hos Forbrugerrådet Tænk.

Denne gang har jeg lavet en opskrift på chiagrød med vilde blåbær og skyr. Vilde blåbær er simpelthen bare SÅ lækre og giver den flotteste farve. Udover det er de væsentligt sundere end “normale” blåbær, da deres indhold af bioaktive stoffer er en del højere.
Chiagrøden er også lavet med skyr, granola, peanutbutter og bær. Det er en super skøn kombination af både fedme, syrlighed og sødme. Jeg er sikker på, at dine gæster bliver meget glade hvis du serverer sådan en omgang for dem.

Hvis du er vild med chiagrød, synes jeg også du skal prøve min opskrift på chiagrød med skyr og mango puré og chiagrød med skyr og vanilje. De er begge super lækre!
Chiagrød er simpelthen bare en fantastisk opfindelse, som er nem at lave – så længe man husker at sætte chiafrøene i blød aftenen inden.