Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Citrussalat med kylling og fetaost er en nem sommersalat som smager skønt. Salaten er et godt forslag til en sund frokost på en varm sommerdag.

Sommeren er for alvor gået igang og hvor er det bare skønt. Jeg nyder godt nok det fantastiske vejr – lad det gerne blive ved på den her måde.
Det fantastiske vejr inspirerede mig i den grad til, at lave nogle lækre og friske opskrifter til sommerens varme dage. Jeg har uden tvivl mest lyst til lette og friske retter når det er varmt udenfor. F.eks. salater fyldt med lækre frugter og grøntsager. Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave endnu en opskrift på en salat som både består af frugt og grønt. Resultatet blev en citrussalat med kylling og fetaost.
Kyllingen sørger for, at salaten mætter og giver dig energi til dagen. Jeg har selvfølgelig brugt Frijsenborg Herregårdskylling. Et godt tip ville være at grille kyllingen på en grill i stedet for at stege den på en pande. Jeg har dog ikke en grill til rådighed lige pt., men hvis jeg havde, så havde jeg helt sikkert grillet kyllingen.

Husk som altid at følge med inde på min profil på Instagram. Min profil hedder ‘Isabellavlk‘ 🙂

Prøv også: Sund sommersalat med grillet kylling