Grøn smoothie bowl med spinat og avocado er en perfekt måde at starte dagen på. Den er fyldt med gode sager, med en masse gode næringsstoffer.

Dem som kender mig, eller følger mig på Instagram ved, at jeg ELSKER smoothie bowls. Derfor kommer der nu, også endnu en opskrift på endnu en smoothie bowl. Denne gang på en grøn smoothie bowl med spinat og avocado. De bliver også kaldt ‘greenies’, ‘grøntsagssmoothies’ eller ‘grøn smoothie’ – kært barn har mange navne. Men de smager også bare super lækkert.

Er du nybegynder, og bliver lidt skræmt af en grøn smoothie, er denne et godt sted at starte. Der er både banan og bær i, så den stadig har den lækre sødme man forbinder med en smoothie. Så lad dig ikke skræmme af, at der er spinat og avocado i.

Denne smoothie er fyldt med gode næringstoffer og fedtstoffer, som giver dig energi til dagen. Jeg har toppet den med kiwi, banan, granatæblekerner, müesli, kokos og frysetørrede hindbær. Men som du nok ved, kan de toppes med alverdens lækre ting og sager. Det vigtigste for mig er at den bliver toppet med noget som knaser, som f.eks. müesli, kokos eller kerner. Det giver bowlen mere tekstur og gør den i det hele taget bare ekstra lækker.

Hvis du elsker smoothie bowls, så prøv også min opskrift på en smoothie bowl med banan og bær.