Grønt med rødbedehummus og spicy karryhummus er den lækreste snack fyldt med gode sager. Det er en super sund snack, som giver god energi til dagen.

Jeg elsker hummus og i det hele taget det arabiske køkken. Derfor tænkte jeg, at det var på tide, at jeg delte opskrifter på lækker hummus. Den ene er med rødbede og den anden med spicy karry. Begge er SÅ lækre og spicer lige den helt tradtionelle hummus lidt op. Udover det har de begge de fineste farver og et fad grønt med rødbedehummus og spicy karryhummus er altså et smukt syn.

Hummus kan serveres til MANGE ting! De kan laves til en pita med falafler, de kan laves til naanbrød, til at dyppe kød i eller de kan serveres med en ordentlig bunke grøntsagsstave. Sidstnævnte er det jeg har valgt, at lave denne gang. Det er nemlig en super lækker måde, at få en helt masse gode grøntsager. De bliver nemlig en anelse mere spændende med en god hummus.
Men jeg ved, at de også er rigtig gode med hjemmelavet naanbrød og speltsalat med granatæble og fetaost. Jeg har, som i måske kan gætte, allerede opskrifter på disse ting på bloggen.

Husk som altid, at følge med inde på min instagramprofil. Den hedder ‘Isabellavlk‘ og jeg ville blive så glad, hvis i ville følge med. Jeg lover, at i kan finde endnu mere inspiration til mad derinde.