Hjemmelavet falafel med persilledressing er simpelthen så lækkert. De er perfekte i en pita, sammen med en sprød salat eller bare som en snack.
Som tidligere nævnt, så sætter jeg stor pris på det arabiske køkken. Derfor tænkte jeg, at det var på tide med endnu en opskrift derfra. Nemlig på verdens lækreste hjemmelavede falafler. Denne gang lavede jeg dem med en lækker persilledressing, rødbedehumus, spicy karryhummus og grøntsager. Opskriften på de to slags hummus, findes allerede på bloggen. Yderligere vil jeg råde Jer til også, at lave min opskrift på det LÆKRESTE hjemmelavet naanbrød. Uhm en menu!
Jeg har før oplevet, at få tørre falafler og det er den mest ærgerlige oplevelse i verden. Derfor er de her falafler, altså alt andet end tørre. De er crispy udenpå og bløde og cremede indeni. Lige præcis som en falafel skal være i min optik.
Yderligere elsker jeg, at dyppe dem i en form for creme fraiche-/yoghurtdressing. Denne gang blev det en persilledressing. Alt i alt blev det til en skøn opskrift på hjemmelavet falafel med persilledressing.
Jeg håber, at i blev inspireret til at prøve opskriften. Husk som altid alt følg mig inde på Instagram, her hedder jeg ‘Isabellvlk‘. Her deler jeg endnu mere mad og et par glimt fra min hverdag som ung studerende.