Reklame for Møllerup Gods

Julesnurrer med varme krydderier og hamp er SUPER lækre og perfekte til en god kop kaffe. De emmer af jul, og dufter helt fantastisk.

Jeg elsker kanelsnurrer og tænkte at jeg nu ville kaste mig ud i, at lave nogle julesnurrer. December måned nærmer sig, med hastige skridt og jeg glæder mig HELT VILDT. Jeg elsker jul, det er simpelthen bare SÅ hyggeligt. Og så er det også en god undskyldning for at spise en masse julekager, æbleskiver og andet godt.

De her julesnurrer med varme krydderier og hamp er simpelthen så lækre og smager virkelig af jul. Dog er de ikke helt som traditionelle snurrer, da jeg har tilsat hampemel til dejen. Hampemelen kommer fra Møllerup Gods, og smager super godt i bagværk. Selvom det anses som en superfood, giver det faktisk julesnurrerne et ekstra spark i smagen. Det spiller faktisk rigtig godt sammen med de varme krydderier i fyldet.
Så lad dig ikke skræmme væk af hampen, det fungerer super godt i snurrerne. Yderligere tilsætter de en smule næring til de ellers syndige snurrer. MEN i en snurrer skal der være smør, hvedemel og sukker i – så det er jeg ikke gået på kompromis med.
De kan også laves uden hampemel, hvor det erstattes af normalt hvedemel. Så får du en mere traditionel snurrer. Men jeg synes virkelig du skal afprøve hampemelen, hvis du føler dig fristet. Det kan købes både online hos Møllerup Gods og i Føtex og Bilka.

Prøv også: Laksesnurrer med dild og flødeost