Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Kyllingelår med honning og chili er nemt at lave og smager skønt. Servér dem med en frisk salat, hjemmelavet naanbrød og hummus.

Endnu en opskrift med lækkert Frijsenborg Herregårdskylling. Denne gang har jeg marineret kyllingelårene i honning og chili. De er en smule spicy, så det er til dig som godt kan li’ stærk mad. Dog kan du selv justere styrken ved at tilføje mere eller mindre stødt chili og chiliflager. Hvis du slet ikke er til stærkt mad, kan du også bruge paprika istedet for chili.
Udover kyllingelår med honning og chili lavede jeg en salat som bestod af feldsalat, tomat, granatæble og fetaost – super nemt og lækkert. Dertil lavede jeg også grove naanbrød med hummus. Alt i alt et super lækkert måltid.

Jeg elsker kyllingelår, da de altid bliver så saftige og lækre. Hvis du elsker kyllingelår ligeså meget som mig har jeg flere opskrifter på bloggen, som jeg synes du skal prøve.
F.eks. kyllingelår med sesam og hjemmelavet dressing og soya-marinerede kyllingelår i ovn.

Husk som altid at følge min profil inde på Instagram – ‘Isabellavlk‘. Her deler jeg endnu mere inspiration til madlavning, spisesteder og så deler jeg lidt glimt fra min hverdag. Jeg ville blive rigtig glad, hvis du ville hoppe ind og følge med.