Reklame for De 5 Gaarde

Sund banankage med hindbær og citron er en lækker og svampet kage. Den er lavet af udelukkende sunde råvarer, så spis den med god samvittighed.

Jeg elsker kage i alle former. Både sunde og usunde. I dag er opskriften på en sundere en af slagsen. Kagen er uden mel og der er brugt en smule honning i stedet for raffineret sukker.

Kagen smager utrolig godt og balancen mellem det syrlige og søde er rigtig lækkert. Perfekt til dem med en sød tand, som gerne vil have et sundere alternativ til normal kage. Trods at det er et sundere alternativ, smager den stadig ligeså godt som en kage fyldt med mel, smør og sukker. I hvert fald ifølge mig. Dette er især grundet banan, som giver både fugt og sødme til kagen. Bananer er altså bare en fantastisk opfindelse.

Jeg har i kagen brugt lækre produkter fra De 5 Gaarde, herunder deres Frijsenborg honning og rapsolie med citron. Næsten alle produkter fra De 5 Gaarde, er lavet på råvarer fra de 5 gårde/godser som er Constantinsborg, Frijsenborg, Gyllingnæs, Schackenborg og Wedellsborg. Man kan købe produkterne, i diverse specialbutikker, og de er af super god kvalitet.

Jeg håber at i blev inspireret og har lyst til, at afprøve min opskrift på sund banankage med hindbær og citron.

Prøv også: Sund banankage med havregryn og chokolade