Reklame for Hälsans Kök

Veganske nuggets med to slags dip er en super nem og lækker ret. De veganske nuggets er fra Hälsans Kök og smager virkelig godt.

Så blev det tid til at dele endnu en opskrift fra min vegetariske uge i samarbejde med Hälsans Kök. Denne gang er opskriften en smule mere simpel, da de veganske nuggets udgør en lækker ret i sig selv. Jeg har derfor lavet to slags dressing til at dyppe dem i. Den ene er en dressing med persille og hvidløg og den anden er en dressing med peberfrugt og røget paprika. Begge er super lækre og fulde af smag.

Veganske nuggets med to slags dip fungerer godt som en snack, eller som en del af aftensmaden. Servér dem evt. med en grøn salat eller lignende. De nemlig super gode sammen med noget friskt.

Hvis du er glad for vegetariske alternativer, synes jeg også, at du skal tjekke min opskrift ud på vegetarburger med avocado- og ærtedip og sandwich med vegetariske schnitzler (link kommer). Det var de to første retter jeg lavede under min vegetariske uge. Yderligere har jeg før kørt et samarbejde med Hälsans Kök og lavet flere lækre opskrifter med deres produkter. Så der er lidt at vælge imellem, hvis du godt kunne tænke dig flere vegetariske opskrifter.