Hvidløgsnurrer med persille

Hvidløgssnurrer med persille

Hvidløgssnurrer med persille er HELT VILDT lækre og super nemme at lave. De er perfekte til et tapasbord eller som brød til maden. Mums!

Snurrer er blevet en meget populær spise og findes efterhånden i mange afarter. Men de er også bare SÅ lækre!
Mine favoritter pt. er kanelsnurrer og så disse hvidløgssnurrer med persille. Nøj hvor blev de gode og super flotte! Faktisk minder de lidt om hvidløgsflutes (som de fleste elsker) – bare endnu bedre. Udover det er de også meget simple at lave og kræver ikke det store.

Hvis i skal bruge hjælp til at lave snurrerne, kan i med fordel benytte denne video. Det kan virke svært, men når man først har lært metoden, er det faktisk super nemt.
Jeg er helt sikker på at dine gæster vil blive super imponeret hvis du serverer disse.

Hvis i elsker snurrer synes jeg også i skal tjekke mine andre opskrifter på snurrer ud. Jeg har både en opskrift på julesnurrer med varme krydderier og hamp og laksesnurrer med dild og flødeost. De er også utroligt lækre begge to. Men altså, snurrer er ALTID lækre!

Husk som altid at følge med inde på min instagramprofil. Her hedder jeg ‘Isabellavlk‘ og deler endnu mere mad og lidt glimt fra mit liv.

Ingredienser

Dej
  • 4 dl hvedemel (Kan være mere eller mindre)
  • 1,5 dl lunken vand
  • 20 g gær
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. sukker
  • 1 æg til pensling
Fyld
  • 3 fed hvidløg
  • 50 g blødt smør
  • 1 bundt persille
  • 1 tsk. salt

Fremgangsmåde

  1. Kom lunken vand i en mellemstor skål og opløs gæren deri. Kom herefter salt og sukker i. Tilsæt hvedemel lidt af gangen til dejen ikke klistrer til dine fingre. Ælt dejen grundigt i hænderne eller brug en røremaskine. Lad dejen hæve i 1-2 timer.
  2. Hak persille og pres hvidløgene og kom det i en skål. Kom herefter blødt smør og salt i. Rør det grundigt sammen.
  3. Når dejen er hævet færdig, hældes den ud på et meldrysset bord. Rul den ud til et stort rektangel, som ca. er 30×60 cm. Smør herefter fyldet på hele overfladen. Fold herefter dejen ind til midten fra begge sider og rul igen dejen ud, så den måler ca. 30×40 cm. Brug evt. denne video som guide. Skær strimler af to cm og sno den godt. Sno så strimlen rundt om fingeren og fold enden ned under snurren. Brug evt. denne video som guide til alt ovenstående. Kom hvidløgssnurrerne over på et stykke bagepapir og lad dem hæve i 30 min. Tænd ovnen på 180 grader.
  4. Pensel hvidløgssnurrerne med et sammenpisket æg og bag dem i ovnen i ca. 15 min. De er færdige når de har en flot og gylden overflade.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 3.3 / 5. Antal anmeldelser: 3

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 2 timer
Rating:
3.3
(3)
Udgivet: marts 13, 2021