Salat med grønkål og hokkaido græskar er en sund og lækker efterårssalat fuld af smag.
Som tidligere nævnt elsker jeg når sæsonen siger hokkaido græskar. Hokkaido græskar på kan laves på så mange forskellige måder, og denne gang har jeg brugt det i en salat. Græskaret er bagt i ovnen med krydderier og det smager altså bare skønt.
Salaten består yderligere af grønkål, avocado, granatæblekerner, fetaost og en tahin-dressing. Det er altså en perfekt efterårssalat med flere af sæsonens råvarer.
I mit hoved passer tahin-dressing til de fleste salater, og denne er ingen undtagelsen.
Udover at være super sund og fyldt med næring, er en salat med grønkål og hokkaido græskar også meget mættende. Den kan altså bruges som et måltid i sig selv, eller serveres med en form for kød eller andet protein. Salaten fungerer også utrolig godt til madpakken, da grønkål ikke bliver sjasket på samme måde som f.eks. salat.
Hvis i er lige så vilde med hokkaido græskar, som jeg er, så synes jeg også i skal prøve min opskrift på hokkaido græskarsuppe med kokosmælk, bagt hokkaido med kylling og surdejspizza med hokkaido græskar og chorizo.
Husk som altid at følge mig inde på Instagram. Her deler jeg endnu mere inspiration til madlavning og glimt fra min hverdag. Min profil hedder ‘Isabellavlk‘.