Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.

Veganske gourmet hotdogs med grønt

Veganske gourmet hotdogs med grønt

Reklame for Hälsans Kök

Veganske gourmet hotdogs med grønt er super lækre og et rigtig godt bud på en hotdog uden kød og andre animalske produkter. Hvis du elsker hotdogs, og godt kunne tænke dig et grønnere og sundere alternativ, så prøv disse!

Jeg afsluttede min vegetariske uge med manér – i samarbejde med Hälsans Kök. Sikke et festmåltid disse hotdogs var! Det behøves altså virkelig ikke at være kedeligt, at spise vegansk/vegetarisk. Pølserne var som I nok kan gætte fra Hälsans Kök, og de var bare rigtig gode. Jeg er sikker på, at de også ville være utroligt lækre i pølsehorn.

Udover de veganske pølser, er de her veganske gourmet hotdogs med grønt også fyldt med feldsalat, tomat, syltede rødløg, vegansk mayo, jordskokkechips og toppet med karse og skovsyre. Det var en perfekt kombination af friskhed, syrlighed og sprødhed.

Alt i alt kan jeg konkludere, at min vegetariske uge gik virkelig godt. Jeg har sørme spist godt og slet ikke manglet kød. Jeg er ret begejstret over alle de produkter, jeg har brugt fra Hälsans Kök. Alle produkterne smager ærlig talt rigtig godt! Både min kæreste og veninder har allerede selv være ude og købe både bøfferne og nuggets, så jeg er altså ikke den eneste, der synes det. PRØV DEM!

Hvis du gerne vil prøve andre vegetariske opskrifter, så prøv mine opskrifter på vegetarburger med avocado- og ærtedipsandwich med vegetariske schnitzler og nuggest med to slags dip.

Ingredienser

Syltede rødløg
  • 2 rødløg
  • 1,5 dl lagereddike
  • 1/2 dl vand
  • 1/2 dl sukker
  • 1 tsk. hele peberkorn
Jordskokkechips
  • 3 jordskokker
  • 1,5 dl neutral olie
  • Salt
Hotdogs
  • 1 pakke veganske pølser fra Hälsans Kök
  • 6 hotdogbrød
  • 2 håndfulde feldsalat
  • 6 små tomater
  • Skovsyre
  • Flagesalt
  • Karse
  • Vegansk/plante mayo

Fremgangsmåde

Syltede rødløg
  1. Skær rødløgene i halve og herefter i skiver. Kog eddike, vand, sukker og peberkorn op i en gryde.
  2. Kom rødløgene i en tæt beholder og hæld derefter den kogte eddike henover. Stil rødløgene på køl.
  3. De syltede rødløg kan spises allerede efter 3 timer, men er først helt syltede efter omkring 8 timer.
Jordskokkechips
  1. Skyld jordskokkerne og skræl dem. Skær dem herefter i meget tynde skiver, brug evt. et mandolinjern (en kniv kan også bruges).
  2. Kom olien i en gryde og lad det blive kogende varm. Kom herefter jordskokkerne i olien og lad dem fritere. Det går ret hurtigt, så hold øje med, at de ikke brænder på – de skal kun være let gyldne. Drys dem til sidst med salt.
Hotdogs
  1. Steg de veganske pølser på panden og lun hotdogbrødene i ovnen.
  2. Skær tomaterne ud i mundrette stykker og skyld feldsalaten.
  3. Smør hotdogbrødene med mayo og kom feldsalat, pølser og tomat i. Top med syltede rødløg, jordskokkechips, karse, skovsyrer og flagesalt.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 0 / 5. Antal anmeldelser: 0

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 4 pers. (6 mellemstore hotdogs)
Rating:
0
(0)
Udgivet: marts 13, 2021

Spar 1199 kr. på HelloFresh

Nyd lækre måltider nemt! Brug min rabatkode og støt mit madunivers.